Hageeier på motorgressklipper satte fast foten i tre, måtte skjæres løs av brannvesenet

KAPPET LØS: Det var dette frukttreet i hagen på Tolvsrød brannvesenet måtte kappe for å få løs hageeieren, som satte foten fast i en grein under plenklipping.

KAPPET LØS: Det var dette frukttreet i hagen på Tolvsrød brannvesenet måtte kappe for å få løs hageeieren, som satte foten fast i en grein under plenklipping. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Det gikk hardt ut over et frukttre på Tolvsrød da hageeieren skulle klippe plenen, og klemte foten bom fast i treet.

DEL

(Tønsbergs Blad) Dermed måtte brannvesenet tilkalles. Også ambulansepersonell rykket ut. Mannskapene så hva som hadde skjedd, og hentet fram motorsaga.

Det viste seg at hageeieren, som satt på gressklipperen, hadde fått beinet i klem mellom klipperen og en grein på frukttreet.

– Det førte til at klipperen steilet. Framhjulene løftet seg en halv meter over bakken og hageeieren satt bom fast. Vedkommende hadde store smerter, forteller underbrannmester Jardar Aftret.

LES OGSÅ: Klatret en smule for høyt

Ryddet hageavfallet

– I samarbeid med ambulansepersonellet, som tok seg av den skadde, felte vi en tykk gren. Dermed var hageeieren fri, og kunne fraktes til sykehuset. Vi ble igjen og ryddet opp hageavfallet frigjøringen hadde skapt, forteller underbrannmesteren i Vestfold interkommunale brannvesen.

Meldingen om uhellet ble meldt til brannvesenet rett før klokken 18.00 onsdag.

LES OGSÅ: Reddet pus opp fra mørket

Artikkeltags