Brød, sirkus, angst og død

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg blar side opp og ned i nettaviser. Trump i spissen for et USA, der amerikanerne væpner seg - i bestemt form flertall - foran valget, må vite i NRK Dagsrevyen og Urix. Verdens søppeldynge. Et demokrati med andre foten i ei stinkende grav. Det er snart ikke den ondskap som ikke er produsert av Trump. Det vil si USA. Gjort til synonymer i norsk venstresides egentlige mål; å kvitte oss med et snart totalitært USA. Kina er løsningen.

Side opp og ned spyr MSM oss samtidig midt i ansiktet med sex og rumper. Passe sminket med kjendiser og Paradiser og ulykker og død og fordervelse i smått og stort. Svenskehandel. Røde land og områder i Europa og globalt. Der det telles smittede og døde summarisk stadig med USA som elendighetens navle.

Etter å ha skummet statsfinansiert norsk presse er det ett navn som dukker opp en eneste gang. Da på side 41 i Aftenposten. Omfavnet av Venstre, selvoppnevnt liberalt grunnfjell siden 1800-tallet:

Kommunist-Kina.

Diktaturet som suverent bryter alle menneskerettigheter hver dag på det groveste i skyggene av den guddommelige folkeretten. Som i flere år har forhandlet om en frihandelsavtale med lille Norge, som det første landet i den vestlige sfære. Ettpartistaten som per virus sørger for at hele verden lever i økonomisk og sosial åndenød døgnet rundt på ubestemt tid med døden på bakrommet.

Elefanten i rommet er usynliggjort. Brakt til taushet av norske medier og politikere og samfunnsvitere. Bruker kommunistene sin politiske og økonomiske opparbeidede innflytelse gjennom mange år også til å sette munnkurv på Norge i de siste rundene frem til en bilateral handelsavtale? Sett i et nobelsk kort historisk perspektiv - og hvordan kommunistene behandler andre stater som ikke føyer seg - kan svaret ikke bli annet enn ja.

Det mest fascinerende er likevel at både medier og politiske myndigheter forholder seg tause om elefanten i rommet. Hvem snakker med hvem?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.