Dato for den store dagen er satt. Det er mange avgjørelser som skal fattes og mye som skal på plass slik at bryllupsdagen blir akkurat slik dere ønsker dere.

I 2017 ble det inngått 956 ekteskap i Vestfold. Totalt i landet giftet 22 537 par seg ifølge tall fra SSB. Giftemål har vært feiret på mange måter opp gjennom tidene. Forskjellige skikker og ritualer har vært praktisert. Uansett hvor stort eller intimt dere ønsker at bryllupet skal være, er det mange detaljer som skal ordnes.

Human Etisk Forbund tilbyr en vakker seremoni som feirer at to mennesker har valgt hverandre.
Minnene fra bryllupsdagen foreviges av den profesjonelle fotografen Ane Cathrine Buck, som driver Studiobuck.

SPAnder en helg på din hjertes utvalgte og deg selv, eller ta en jentetur til vakre Farris Bad. Noen dager med spa og velsmakende måltider hjelper på både kropp og sjel. Hvorfor ikke velge hotellet til den store festen?

Skal du fri eller gifte deg er Gullsmed Felumb rett sted. I 167 år har butikken glitret som gull, og her finner dere ringene som passer perfekt.
Bryllupsfesten huskes garantert livet ut om den avholdes i et av de unike og historiske lokalene på Fredriksvern verft. For ikke å snakke om hvor fantastiske bryllupsbildene blir!

Hos Adelin finner dere et komplett antrekk for den store dagen, fra innerst til ytterst. Tiden før bryllupet er hektisk, med mye planlegging. Unn deg noen avslappende timer hvor du skjemmer bort deg selv hos salongen med det passende navnet, Bortskjemt.

Alt til Bryllupet hjelper dere med planleggingen, og alle bedriftene dere møter her har hver sin spesialitet som kommer paret til gode.

Ordet bryllup kommer fra norrønt brúd(h)laup, som antagelig inneholder tanken om "hjemføring av bruden i raskt løp", en referanse til en gammel tradisjon i forbindelse med brylluper.

En stor del av par som gir hverandre sitt ja i dag holder deg innenfor det tradisjonelle hvor fargetemaet er hvitt. De senere årene har denne trenden snudd, og det er mer vanlig å bruke pynt og dekor som er litt mer fargerike. Både vielseslokalet, kjøretøyet og festlokalet pyntes til fest. Tema og fargevalget vil også gjenspeiles i innbydelser, kirkeprogram, bordkort og meny.

MEN – gleden, forventningene og planleggingen til den store dagen – DE har ikke endret seg stort. Brudeparet skaper selv det bryllupet de ønsker, og det planlegger det ofte sammen. Selv om bruden er den personen som ofte fortsatt blir sett på som "hovedpersonen", begynner brudgommen også å spille en stor rolle med tanke på planlegging og hvordan bryllupsdagen skal være.

Bedriftene i magasinet har én ting felles: De gleder seg til å bidra til at deres store dag blir akkurat slik dere har drømt om.

La romantikken blomstre under bryllupsplanleggingen!