BYBLOGGEN: Er influensere like plagsomt som influensa

INGEN VAKSINE: Finnes det ingen vaksine mot epedemien av influensere

INGEN VAKSINE: Finnes det ingen vaksine mot epedemien av influensere

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Influensasesongen er over oss og det spres et virus som ingen liker og som mange blir direkte uvel av. Men det spres og stopper ikke uten at noen tar grep. Ved at man vaksinere seg, eller holder seg langt unna.

Influensere derimot, har ingen sesong. De er rundt oss hele tiden og har sin rolle i samfunnet. Altså det er en forskjell på influensa og influensere. Influensa er virussykdommen, mens en influenser er en person som har tillit, blir sett og lyttet til, og kan påvirke deg med sine meninger.

En skulle tro at en influenser kanskje ikke er like irriterende og skaper like mye kvalme eller annet ubehag som influensaen. Men, jeg er litt i tvil.

Kanskje mest fordi influensere nå, ikke bare har blitt et verktøy for markedsføring, men dyrkes fram gjennom blogger og alskens former for dyrking av en eller annen form for kjendiseri.

Dermed er det ikke personenes styrke, meninger eller tilliten til de som legger grunnlaget for at de blir influensere, men snarere at de er skapt i et bilde som skal selge. Som du skal kjøpe.

De dyrkes fram som virus og spres like fort. De popper opp og holder så lenge de klarer å motstå virkelighetens vaksine. Dessverre er det mange av oss, ikke bare unge og uerfarne, men også voksne, som gladelig dropper virkeligheten for det sirkuset disse skaper.

Influensa er i de fleste tilfeller ikke skadelig, men kan være dødelig hvis man har et svekket immunforsvar.

Man skulle tro at influensere heller ikke var så veldig skadelig, men jeg blir stadig mer usikker på om ikke de fordummer samfunnet vårt. Kan det hende at immunforsvaret vårt ennå ikke har kommet opp mot en av-knapp når idioti og tull blir rammen for hva vi lar oss inspirere av. Influeres av.

Flere av disse influenserne markedsføres gjennom tv-programmer som leter stadig lengre nedover på listen for å finne en «kjendis» som de kan ha med. For serier med dansing, sangleker, middag hjemme hos hverandre og annet, dukker opp med stadig mindre kjente navn. Og med noen fjes vi ser at vi ser i altfor mange sammenhenger, uten noen sammenheng. De smitter over på underholdningen på tv også.

Nei takke meg til et par dager med influensa enn program etter program med tåpelige folk som spiller en rolle kun for seg selv.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken