Tre band på en kveld skal fylle Pakkhuset

TRE: Hedda Brekke Aronssen fra Larvik er sentral i bandet Abers som er ett av tre artistinnslag på Pakkhuset onsdag kveld.

TRE: Hedda Brekke Aronssen fra Larvik er sentral i bandet Abers som er ett av tre artistinnslag på Pakkhuset onsdag kveld. Foto:

På onsdag er det «POP-kveld» på Pakkhuset med Ida Stein (Sandefjord), Aber (med Hedda B Aronssen og Lars Støvland fra Larvik)  og bandet  Klondike (som tar turen fra Oslo).

DEL

Aber er det lokale innslaget når tre band møtes på Pakkhuset en sommerlig onsdagskveld.

Med mye erfaring fra hver sin kant av musikkmiljøet i Oslo og London fant ABER hverandre i sin felles kjærlighet for catchy popmusikk med en liten touch 80tallspastisj. 
Med en forkjærlighet for popmusikken med de dansbare beatene og store synthlydene lager bandet poplåter med referanser fra noen tiår tilbake, med en estetikk hentet fra vårt årtusen.

– Debutsingelen «I don’t love you anymore» ble sluppet våren 2018 etterfulgt av en fullsatt slippkonsert på Hva Skjer i Oslo, og support for Veronica Maggio på Kurbadhagen. Høsten etter reiste bandet på turné som support for Chris Medina. I vår slapp ABER singlene «Gold» og «Just Like You» med en fullsatt releasekonsert i badstua på Salt Arts & Music i Oslo i april som startskuddet på ABER-sommeren, skriver de i en pressemelding som også presentere de andre artistene.

Sterkt live fra Oslo

Som et liveband, er Klondike allerede et undergrunnsfenomen i Oslo. De kjent for sine uhyre sterke liveopptredener – enten det er i en stue, på en klubb, på toppen av Holmenkollbakken eller på en stor festivalscene, som for eksempel OverOslo og Skral Festivalen. De fem osloværingenes eneste mål er at du koser deg. Med et skyhøyt energinivå fremfører de musikken sin med synkrondans, glede og enorme mengder glimt i øyet. Det er heller ikke uvanlig at de drar opp publikum på scenen, skulle det passe seg.

Lyrisk fra Sandefjord

Ida Stein har et stort hjerte for musikk og lyrikk. Med floral formidlingsevne og et sterkt behov for å uttrykke noe, har hun sunget siden hun begynte å gå, etterfulgt av å skrive dikt og historier hun stadig finner i esker fra barndommen. Farens kassettopptaker ga henne som barn mulighet til å spille inn lyd, uttrykke, beskrive og lytte, noe som fascinerte henne stort allerede da. Nysgjerrig av natur, søker hun ofte nye ting og ulike steder og gikk rett fra musikklinja i hjembyen Sandefjord, til Kristiansand for å studere historie og så videre til Tyskland for å lage musikk. Der formet hun sitt første hjemmestudio og tyske samarbeid.

Sandefjordsartisten er aktuell med sin nye singel «Race For Applause» og Christer Falck mener hun kan bli den nye Aurora. I disse dager er hun i gang med å utforske sjangre og hun har en rekke nye låter på repertoaret denne sommeren, hvor hun får med seg Freddy Wike på trommer og Roar Skjelbred på bass.

Artikkeltags