Bystien må være – nest etter bøkeskogen- Larviks beste «severdighet». I hvert fall for meg som gjerne vil gjøre meg kjent med byen.

Jeg har gått deler av stien tidligere, til Byskogen, Tyskerhaugen, Doktorfjellet og andre naturskjønne steder, og nok savnet merking iblant. Men da jeg ville ta hele rundturen forleden, ble det riktig vanskelig. Jeg startet ved de nye lysstolpene i bøkeskogen, rett ovenfor torvet. Savnet merking et par steder, men kom ellers greit fram til nedkjørselen til Bøkekroa og videre til Mellomskogen.

Men så var det stopp. Ingen merking å se. Ingen grønne pilskilt. Spurte flere etter Bystien, men forgjeves. Dette flotte turtilbudet er kanskje ikke godt nok kjent, eller fungerer ikke uten bedre merking. Jeg gikk hjem til PC-en og fant Bystien flere steder. Det beste var kanskje på «Bystien tursti i Larvik». Her er alle veiene med, men ikke navn på alle haugene og parkene. Slike lokale navn på koller og parker gjør forholdet til byen mer intimt og hyggelig.

Tenk om noen kunne satt opp noen flere piler og laget et godt Bystien-kart til oss! Takk ellers for Bystien, et supert tiltak.