Camping og smittevern

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Jeg har i alle år feriert i Stavern på camping, først i telt og nå campingvogn, vi er femte generasjon som har ligger her nede, jeg kjenner egentlig ikke til andre ferieformer for ferie i Norge.

Det er helt utrolig at Larvik kommune ikke kan følge nærliggende kommuner. Har representanter i Larvik kommune noen gang vært inne i en campingvogn?

Når det gjelder at campingvogner har eget toalett i vognen så er dette toaletter som gjerne blir benyttet i nødstilfeller, som for eksempel på natten og av barn. Det oppstår kø når disse skal tømmes og hvor godt blir da smittevern i ivaretatt? Selv jobber jeg i helsevesenet og vet hvor viktig smittevern er både i disse dager og ellers.

Resultatet av at det bare er åpent i helger, blir jo at det kommer mere folk da. I ukedagene er det stort sett pensjonister og folk med langfri som er der. Hva er logikken i dette? Det er jo ikke bare plasseiere som taper penger. Hva med handelsstanden i Stavern?

Hele situasjonen er bare opprørende og det er ikke noe nederlag å snu!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.