8. mars, selveste kvinnedagen. Da var det damenes aften på Breidablikk skytebane i Lardal. Arrangementet ble fullt to dager etter påmeldingen og til og med venteliste måtte opprettes. Det vitner om at dette var et populært tiltak!

37 glade & sprudlende kvinner var samlet for å feire kvinnedagen med en sport som kanskje de fleste forbinder med ren herresport. Men vi i lille Lardal kan skryte av vår egen skytterprinsesse Inger Hustuft Aadne som var med denne kvelden og veiledet på standplass. Og vi skal heller ikke glemme Lardals skytterkonge Hans Kristian Wear.

Stemningen ble rask høy og folk koset seg med frukt & wraps før skytingen skulle starte.

Ruth Elise Roso Wear og Kjersti Bårnes hadde først opplæring i sikkerhet før damene fikk fyre løs. Damene fikk prøve seg på simulatorskyting, pistolskyting, rifle på rundblink & viltmål i Norges råeste skytehall. Damene var tøffe og det ble mange flotte resultater. Kanskje vi får ei ny skytterprinsesse i bygda i fremtiden? 

Etter at alle hadde skutt det dem ønsket fortsatte kvelden med noen godt i glasset og chilisuppe. Fantastisk stemning og det er nok ikke feil å si at vi ser samtlige damer tilbake i hallen.

En ting er sikkert, det ble mye latter, masse skyting og mange blide damer som gjerne ville komme igjen å skyte. Det er et godt tegn på en vellykket kveld & frister til gjentakelse både for arrangør og deltakere.

Vi er stolte over vårt nye skytteranlegg og om noen skulle ønske en spennende, lærerik & engasjert arrangement for sin bedrift eller privat arrangement så er det bare til å ta kontakt med Breidablikk Skytebane.