Foreløpig er det bare seks jenter igjen av de som har spilt sammen lenge. Nå håper de på napp i jakten på nye spillere og ikke minst lagvenninner. De sier at alle som ar lyst til å prøve er velkommen, uansett fotballferdigheter.

– Jentene på bildet har spilt sammen lenge, og laget har hatt en god del flere spillere. Noen har imidlertid villet prøve ut litt andre aktiviteter og noen har hatt lyst til å ta en pause. Dette er den harde kjernen som er igjen og de elsker virkelig fotball, forteller lagleder Jeanette Thorsås Rimstad i Nanset.

Foreløpig er de litt få, men å spille kamper i serien er målet for venninnegjengen fra Nanset.

– Kamper er noe av det de synes er absolutt mest gøy, så håpet er at vi blir mange nok til å melde oss på i serien så vi får spilt kamper denne sesongen også. Vi har alltid vært med i serien og spilt kamper tidligere. Vi spiller nå 5’er fotball og da er det litt snaut med kun 6 spillere.

Hermine Mathea Strøm Andresen er også med på laget, men var ikke til stede på treningen da ØP tok bilde.

– Det er overhodet ingen krav til kunnskap om fotball eller dyktighet, vi ønsker oss bare flere spillere til laget. På treningene har vi fokus på å ha det gøy, samt å bli gode på å samarbeide på banen og gjøre hverandre gode. Alle må begynne et sted, fortsetter Jeanette Thorsås Rimstad.

Les også

Haakon (40) er «alltid» på jobb: – Å ha fri hver lørdag og søndag gjennom hele året, er utopisk for meg

Godt samhold

Laglederen skryter av kjernen som er tilbake, og lover at nye spillere skal bli tatt godt imot.

– Jentene er veldig blide og positive og super flinke til å ta imot nye spillere, og de er ivrige på å lære bort hva de selv har lært gjennom åra på fotball. Nå planlegges det innkjøp av en ny maskot som skal være med oss rundt på kamper, det skal bli en svææær bamse har jentene bestemt og det gleder de seg veldig til. Så håper vi bare på at vi kanskje blir et litt større lag før sesongen er i gang for fullt, sier Thorsås Rimstad og legger til:

– Kanskje også greit å få med at vi er spillere født 2014 og 2013, så det er denne aldersklassen som kan bli med på laget vårt. Flere larvikjenter 2013–2014 ønskes velkommen til et livlig fotballag av spillere som har fart i beina, glimt i øyet og en real lagånd. Kom og prøvespill med oss, avslutter hun.