Gå til sidens hovedinnhold

Besøkstid ved Byskogen sykehjem

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Av hva som andre pårørende til pasienter har fått opplyst etter hva som er kommet frem i avisene gis det anledning for noen å være hos sine kjære også utover visittidene. Dette er det motsatte av hva jeg har fått opplyst i forbindelse med både min mor og fars opphold ved behandlingsinstitusjon i Vestfold. Tvertimot ble det henstilt om å overholde oppsatte tider både ved Byskogen sykehjem og Vestfoldsykehuset.

Man har kanskje ikke bare et alarmproblem men også problem med å gi korrekt informasjon?

Når det gjelder alarmen var den en ledning tapet på gulvet midt i rommet mellom de to sengene. Det ble opplyst at dette var en nødløsning da man hadde overbelegg av pasienter. Min far hadde ingen praktisk nytte av dette men var da istand til å bruke sin mobil. Jeg  ble oppringt om natta fra ham hvor han ga uttrykk for at han ikke forstod hva de som var i rommet sa. Hadde jeg visst der var anledning til å være der hos pasienten som pårørende hele tiden ville jeg vært det da min far gråt nesen hele tiden. Bare synd man var så lite opplyst tenker jeg i etterkant.

 Men godt man nå setter søkelys på hva som for pasientene spesielt må oppleves som stor tilleggsbelastning.

Kommentarer til denne saken