Er det dette alle skattepenga våre går til?

Av
DEL

LeserbrevBølgen, Larviks kjære kulturhus og følgende Sanden Cafè og Bar. Sanden har utvilsomt Larviks beste utsikt. Trenger du et sted å studere, møte kollegaer eller bare nyte samvær med gode venner skulle i utgangspunktet Sanden være et sted hvor man kan samles uansett formål.

Når det er sagt er det ikke lett for en student, kollegaer eller venner å møtes når det ofte er uvisst om det er åpent eller ei. Det er ikke sjeldent at Sanden plutselig har stengt eller har lydprøver i åpningstiden, og jeg vil påstå at det ikke er særlig ideelt for gjester når de har gjort et valg om å dra på Sanden. Derfor er det vel ikke mye forlangt at Sanden oppdaterer åpningstidene sine på eksempelvis facebooksiden.

Hvis det er slingring i åpningstider, så gi beskjed om det til Larviks befolkning! Det må kommuniseres, og det må faktisk kommuniseres i digitale kanaler hver dag, hele uken. Jeg lover deg Sanden, det er lett. Det eneste det vil kreve er tilstedeværelse, som igjen vil resultere i kundelojalitet. Ikke nok med det. Jeg har et forslag til deg, Sanden. Tilby gjestene dine et trygt og stabilt wifi. Det er tross alt snart 2019.

Sanden blir i dag styrt av kommunen og kommunen forvalter våre skattepenger. Burde det ikke da være slik at et kulturhus har et ansvar for å tilrettelegge for forutsigbarhet for sine gjester? Hvis du, Sanden har et ønske om besøkende, så fortell oss her i Larvik at du finnes! Ikke nok med det, men fortell oss hva du kan tilby. Til slutt, når det så kommer gjester, se de i øynene, vær imøtekommende og inkluderende. Da kommer vi tilbake!

Bli med på Bølgen anno 2018!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags