Hjelp!

Av
DEL

MeningerJeg leser i ØP 13. april at vernepleier Kenneth Frydenlund ikke får lov til å hjelpe brødrene Bjørn Stian og Peder Lund, som ble kastet ut av sin leilighet fordi de ikke kunne betale sin husleie.

LES SAKEN HER: Kenneth ønsker å hjelpe brødrene som ble kastet ut – men møter veggen: – Det er hårreisende

Hvis dette er riktig referert, tror jeg alle skjønner at hvis man leier en bolig, må leien betales. Men jeg tror ikke noen forstår at en privatmann ikke kan hjelpe de to brødrene pga. at «man må følge prosedyrene».

Har Boligforvaltningen ved Britt Helen Lie en prosedyre som sier at folk ikke kan hjelpe hverandre hvis de kommer i nød? Frydenlund hadde jo både legitimasjon og fullmakt fra eierne av møblene som skulle flyttes.

Dette minner om en historie fra Oslo der en dame med barnevogn skulle reise med siste trikken, men ble nektet av konduktøren da det allerede var en barnevogn på trikken.

Det oppsto naturligvis en krangel, for trikken var ellers nesten tom, og til slutt ropte konduktøren til trikkesjåføren:

«Er det ikke sånn at reglementet sier at det kan være bare en barnevogn på trikken?»

Trikksjåføren svarte uten å snu seg : «Noen har reglementet, og bruker det, andre har et hue å tenke med og bruker det».

Jeg oppfordrer sterkt boligforvaltningen i Larvik til å følge sjåførens råd.

Bruk hue!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags