Gå til sidens hovedinnhold

Hvordan få inn aktuelt stoff til avisen?

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Den Internasjonale Alzheimerdagen

I forbindelse med Den Internasjonale Alzheimerdagen 21.september sendte jeg inn stoff om Alzheimers sykdom og hva hver enkelt av oss kan gjøre for å forebygge sykdommen. Disse informasjonsskrivene var utarbeidet av lege og forsker som er medlem i Styret for Civitan Norges Forskningsfond for Alzheimers sykdom. Alzheimers sykdom er en lidelse hvor mange kjenne en som er syk, er involvert i eller har hørt om sykdommen. Min yrkesbakgrunn er mange år innen demensomsorgen. Dette var en fin anledning til at vår lokalavis kunne få ut opplysninger om sykdommen, trodde jeg. Redaksjonen i avisen er tydeligvis ikke enig med meg i det, men ikke glem at dette er en sykdom som kan ramme oss alle. Kan vi kanskje lære noe om forebyggende tiltak, som det er forsket på!

Jeg håper leserne fikk med seg annonsen som Styret i Alzheimerfondet sendte til ØP og 12 andre lokalaviser.

Randi Løwer, medlem i styret for Civitan Norges Forskningsfond for Alzheimers sykdom og president i Civitan Club Liv-Larvik

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.