Et lite hjertesukk

Av
DEL

LeserbrevEt lite hjerte sukk i disse vanskelige dager. Dette er tøft, dette er vanskelig. Hele livene våre må settes på hold kanskje over en lang periode. Sånn er det bare og det må vi akseptere. Men det er et men, vi må ikke la det bli så skremmende for enkeltmennesker at den psykiske helsa går helt ut av vater.

Jeg sitter konstant og ser på nyheter og der stiller de alltid spørsmål om det som ikke er bra, det vi mangler og det som helt sikkert gjør folk vettskremte. Noen mister hodet fullstendig og det blir vanskelig og holde ut. Det igjen går ut over alle rundt oss og har en stor smitte effekt. Journalistene har et kjempe stort ansvar for å legge dette fram på en måte som både gir informasjon, men også gjør at folk ikke får panikk.

Når alt dette er over så skal vi forhåpentligvis tilbake til vanlig levesett, selv om jeg personlig tror det kommer til å bli vanskelig for mange. Mange vil oppleve angst og depresjoner og det er ikke noe som går over uten aktiv hjelp. Derfor er det også noe som må ses på, for det kommer helt sikker til å bli et skred av mennesker som sliter.

Det er viktig nå å hjelpe hverandre, snakke sammen slik at vi kan dempe denne angsten som helt klart vill utvikle seg rundt om. Vi ser det allerede nå. Så alle dere som jobber med formidling, politikere og journalister; vær så snill og tenk og se etter det som også er positivt og ikke bare legg fram det som er negativt. Det skremmer liv av folk.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags