Skilsmisser har alltid to sider.

Skilsmisse. Illustrasjonsfoto: Svein Andr Svendsen

Skilsmisse. Illustrasjonsfoto: Svein Andr Svendsen Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Barn først.

Barna blir de som lir mest hvor enn en snur og vender på saken, mor og far som går inn i en vanskelig tid ender ofte med at de går fra hverandre, slik er det og slik vil det være, men barna skal høres først om det lar seg gjøre på en rettferdig måte, det spørs om den som først blir med barnet etter et brudd, som gjerne sverter den som er uten barnet, så står en der med nesten ikke samvær som dessverre kan skade barnet mer enn mange vet. En ting som mange ikke snakker om det er barne bidraget den ene parten får, pluss finner de en ny partner,  så får den familien mange økonomiske fordeler en den som ikke har barna hos seg. De som har barna de får barnetrygd, barnebidrag, ny inntekt av en ny samboer. hva får den som ikke har barna, betal like mye selv om sexen har fått ny partner, da skulle etter mitt syn bidraget blidt minimert til et minimum for den som rer inn i et samboerskap/ekteskap med andre sine barn involvert må innse at da får de også nye plikter med nye barn pluss sine barn.

Jeg mener ikke en skal slippe hele forpliktelsene, men de skal reduseres betraktelig om den som har barna finner en ny ektemake.

Din historie var bare fantastisk som setter ferde og mødre helt likt, det er sjelden å se en kvinne med en slik innstilling. Ja dere bærer barnet frem i ni måneder, dere  amer dem, dere er  noen fantastiske omsorgs personer, dere er unike, men det er som du skriver, dere har ikke retten på barnet bare for dere er mor og har båret barnet inne i kroppen deres, men ja vi menn har nok hatt mang en prøvelse i disse ni månedene som kan være like tøff som å gå gravid, men på mens måte lir også vi. Må det bli flere jenter som deg, da blir verden også bedre for menn å leve og for kvinnene inkludert barna.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags