Hvor mye koster barnets trygghet?

Av
DEL

LeserbrevUsikkerhet og frykt er noe som for tiden preger barn på Hvarnes skole, små uskyldige barn hvor største bekymring burde være hva som skal bli med i nistepakka neste morgen. I stede må disse barna føle på usikkerheten i ord som nedleggelse, skolebytte, nedbemanning, sparing og økonomi. 6 - 7 år gamle jenter og gutter må føle på frykt som lange bussturer med barn på videregående skolealder, ukjente ansikter, nye metoder, og ikke minst nedrivingen av de trygge rammene som har blitt bygget rundt dem helt siden starten i barnehagen.

Vi som foreldre er også slitne, en ny runde med kamp. Nye møter, nye skjemaer, nye mennesker, samme tema. Bare denne gangen enda vanskeligere. Ser dere ikke menneskene mellom alle pengene? Tenker dere ikke på konsekvensene?

ØP, i frykt for å miste lesertall ville heller ikke skrive om den flotte bygda og skolen vår. Vi føler stadig at motstanden blir tyngre, at flere vil oss «vondt», men er det en ting dere kan være helt 100% sikre på, så er det at vi gir oss ikke uten et fyrverkeri av en kamp.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags