Gå til sidens hovedinnhold

Formidlingskonsept på Kaupang

Tom Johannesen

Kvalifisert synser.

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Kommune og Planutvalg må huske at grunneierne består av flere enn de 4-5 større som i alle år har fått god oppmerksomhet i kommune og monopolavis, men også av fastboende grunneiere pluss alle hytteiere.

Det er også grunn til å minne om at dokumentet "Forslag til program for konsekvensutredning" bør foreligge i kvalitetssikret utgave så snart en reg-plan er klar. Først når alle berørte ser hvilke tiltak man ønsker seg, og analysene rundt disse, kan høringsprosesser realiseres. Om loven skal følges vil kommunen måtte belage seg på minst tre (3) forskjellige høringsrunder koplet til prosjektets forskjellige faser.

For oss som har fulgt litt med i tidligere runder, vil det være kjekt om planleggerne denne gang gjennomarbeider analysene med et minimum av kvalitetsstyring, slik at vi kan unngå å stille alle disse 'ubehagelige' spørsmål rundt høringene ...

NB! husk å sjekke at alle berørte får høringsdok denne runden. Forrige runde hadde mangler også her. TIPS: Ta gjerne utgangspunkt i lister for alle som betaler kommunale avgifter i området.  

Vi ser fram til en konstruktiv prosess som gjør at den eksisterende fredsommelighet her ute kan opprettholdes uten at daglige formidlingsaktiviteter spolerer idyllen; verken visuelt eller ved lydbildet.

Kommentarer til denne saken