Kjære Kafé Sliperiet

Dette bildet, hentet fra Cafe Sliperiet sin Instagram, viser det utrolig kule interiøret Caféen har å by på.

Dette bildet, hentet fra Cafe Sliperiet sin Instagram, viser det utrolig kule interiøret Caféen har å by på. Foto:

Av
DEL

Leserbrev
I oktober i fjor åpnet det kafe på Sliperiet. For oss som er mye på Sliperiet rett etter skoletid, så vi fram til å få et sted vi kunne ta oss en kjapp matbit, før vi gikk til undervisning. Slik ble det ikke.

I månedene før kafeen ble åpnet, fikk vi høre av mange på Sliperiet om kafeen. Dere skal kunne kjøpe dere noe lite og kjapt til en billig penge. Mellom 10-20 kr ble det sagt.

Det vi barn og ungdommer trenger når vi kommer fra skolen for å ha undervisning er en yoghurt, et rundstykke eller en toast. Ikke en fancy pastasalat til 100 kr.

En gutt på 9-10 år skal kunne betale med en 20-kroning og få en liten yoghurt tilbake som han kan spise. Vi kan ikke bruke all ukelønnen vår på et kjøp.

Vi skjønner at dette skal være en kafé. Å kjøpe mat på kafé og restaurant er dyrt her i Norge, men så dyrt som det er på Sliperiet kafé burde det ikke være. I hvert fall ikke når flere 100 barn er innom sliperiet hver dag og har lyst til benytte seg av kafeen.

Vi vet at det er en ungdomsmeny med litt billigere mat, men fortsatt ikke så «billig» at det lønner seg å kjøpe seg noe på kafeen for oss ungdommer.

Kjære kafé Sliperiet. Vi håper virkelig at dere vil høre på oss og at dere ser våre behov. Maten er god, interiøret er fantastisk, det er servicen også, men prisen er for høy. I hvert fall for oss ungdommer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags