Varden barnehage

Av
DEL

LeserbrevHøyre har i denne prosessen fått føle på kroppen hvor ressurssterk foreldregruppen rundt Varden barnehage er. Vi er derfor helt trygge på at selv om noen skulle ende opp med å kjøre noen minutter – eller hundre meter – lengre for å levere sine barn så vil det gå helt fint.

Tror de at det kun er derfor vi vil bevare barnehagen vår? At vi må kjøre barna 100 m ekstra? Hvor arrogante går det an å bli? Lytte er dere virkelig ikke gode på!

Føle på kroppen – det er ingen foreldre meg bekjent som har gjort noe annet enn å kjempe for barnehagen sin – ingen har vært fysiske – kun verbalt akkurat som dere gjør hver eneste dag. Hadde dere regnet med at dere bare kunne legge ned en barnehage uten protester, bekymring og fortvilte foreldre? Her kommer arrogansen igjen.

Dere åpner gjerne en avdeling til på en av de andre barnehagene, men er det kostnadsfritt?

Dere med Gulla Løken i spissen skrev 5. september at dere ville bevare de gode barnehagene i Stavern. Kom ikke å si at dere ikke gjorde det for å sanke stemmer!

Samtidig sier de at hvis vi beholder Varden vil det gå ut over sykehjemsplasser og hjemmehjelp til foreldrene våres – seriøst? Skal vi velge mellom barnas fremtid og foreldrene våres fremtid?

Dette er ikke snakk om bare Varden barnehage lenger, dere har fått hele Stavern til å støtte oss foreldre fordi innbyggerne føler dere er med på å ødelegge den fine lille solskinnsbyen.

Stå for hva dere sa før valget, det er ikke for sent å snu!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags