En meget frisk del av Larvik kommune

Av
DEL

MeningerForleden kunne FRISK LIV Sentralen , Larvik kommune innby alle Gå-trim brukere til midtsommerfest i Badeparken etter endt formiddagstrim. Hele 67. brukere møtte opp etter trimturen i Bøkeskogen til «stinn brakke» kommunens Gule Villa.

Vi var så heldige å ha besøk av varaordfører Olav Nordheim som holdt en inspirerende tale med velvalgte ord  om behovet og nytten av å holde formen ved like, samt å få et godtetilskudd av sosial omgang 2 X pr. uke , hele året.

Takket være vår leder og solstråle : Helen Norlin  går denne timen som en røyk med intervalltrening og gammel, god « linjegymnastikk» akkompagnert med topp humør og sang underveis i vår vakre Bøkeskog. Hun ble behørig takket og gitt en gave,  med velvalgte ord av Knut Pihl.

Vi splittet opp « kakeinntaket» med friske, kjente allsangviser til akkompangnert av undertegnede,  denne gang på Flygelhorn.

Jeg vil oppfordre alle som ønsker å ta vare på kroppen til å delta på dette kommunale tiltaket, som til og med er gratis. Vi møter opp i Badeparken hver tirsd. og torsd. hele året, også i sommerferien.

Som bruker er jeg et godt eksempel på gjennvinning av helse. Etter en hjerteoperasjon for 4. år siden, 2 hjerneslag  i de siste 3. år og nå før pinse blodpropper i lunge/venstre ben.

Uten denne flotte trimmen,  samt noen grad av  egenvilje,  hadde jeg ikke fungert som jeg gjør, i mitt 81. år.

Appell: Møt opp og føl på kroppen,  denne gode porsjon av fysisk trening og sosialt samvær !

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags