NAV-trollet

Av
DEL

MeningerJa da har NAV trollet kommet fram fra sitt gjemme sted og ut i mediene lyset. Det som nå har kommet fram er jo bare toppen av et stort isfjell som har fått herje som det vilt i utrolig mange år. Håper mediene og det politiske Norge graver videre i NAV systemet. De vil fort se hvem som ødelegger flest folk i Norge så de ender opp på uføretrygd.

De har egne regler som ikke er i samsvar med det Stortinget har bestemt. De har også et umenneskelig system som fra tar folk rettigheter. De krever innsyn i ting de ikke har krav på ut ifra Norges lover. Når man har en diagnose som forteller hva man sliter med, ja da er det jo litt rart at man krever dokumentasjon på hvor mye man bruker av penger på dette.

Enkelte ting sier seg selv og det er et tøft liv slik det er med sykdom og om man i tillegg skal føre regnskap over utgiftene blir jo ikke ting enklere. Når man søker om hjelp til slikt så er det jo på grunn av man ikke har råd til disse ekstrakostnadene.

Når NAV sier at en tilrettelagt bil ikke er et hjelpemiddel, men at det er kun utstyret i bilen som er hjelpemiddel. Ja, da er det jo noe som er totalt galt.

Det systemet som de kaller NAV tar fra deg all tro på deg selv. De bryter ett menneske totalt i stykker med alle sine utredninger. Det hele går ut på å mistenkeliggjøre deg på det groveste. De tror ikke på noe av det du sier fra dag en.

Spørsmål blir jo da hvor mange har NAV sent på trygd ut ifra ting som har skjedd under utredningene. De fleste ender opp med psykiske problemer som de ikke hadde når de gikk inn i dette systemet. Og hvor mange menneskeliv har dette kostet?

Håper at man nå får en full gjennom gang av NAV-systemet. Og det politiske Norge må skjønne at det å få folk fra trygd og over i arbeid blir litt merkelig da de som har sørget får at man sitter igjen med uføretrygd er de som skal gjøre dette mulig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags