Takk og beklagelse

Av
DEL

MeningerTakk til ØP for tiden med PULS og Aktivitetskalenderen. Det har vært flott å se all den aktiviteten som er i kommunen vår, hver onsdag med en total oversikt fra alle som har meldt inn, og hver dag med dagens begivenheter. Nå er det slutt - men TAKK!

Men hvorfor er det slutt? Jo, det er blitt færre som har benyttet dette, opplyses det om onsdag 23. oktober. Men denne siden, denne dagen, er jo «stappfull» av aktiviteter, det er kun plass til et lite bilde i tillegg til tekst.

Onsdag 23.10 er det meldt om 10 arrangementer, torsdag 24.10 – 13, fredag 25.10 – 7, lørdag 26.10 – 9, søndag 27.10 -12, og så neste dagene 1 og 3. Men de to siste skyldes jo at ØP hadde meldt at denne tjenesten ble lagt ned.

Går jeg tilbake i tid minnes jeg at siden har vært full av arrangementer hver uke, med bruk av bilde for å «live opp»!

Torsdag 31. oktober er det et tosidig intervju med ny ansvarlig redaktør i ØP, Eirik Haugen, og hva sier han? Jo, med stort oppslag: AVISA SKAL SPEILE SAMFUNNET!

Ja vel! Det starter dårlig med at redaksjonen, før han starter, legger ned en tjeneste som yter rettferdighet til de mange som bruker tid og krefter på å drive SAMFUNNET i Larvik kommune fremover.

Jeg skal ikke insinuere for mye, men jeg undres på om det finnes en skjult agenda for å legge ned siden. Jeg synes det er sterkt beklagelig at PULS/Aktivitetskalenderen er lagt ned. Trist for Larvikssamfunnet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags