Ufint av ØP

Av
DEL

MeningerFredag 31. oktober la avisen ut en sak om at jeg hadde delt en artikkel om klima fra en FB-side som også sprer nynazistiske synspunkter. Artikkelen handlet om 500 forskere som påstår at klimakrisen er et politisk standpunkt og ikke reell.

Jeg fant artikkelen hos en av mine FB-venner, leste den og delte den fordi jeg syntes det var en interessant motvekt mot den skremsel som spres når det gjelder menneskeskapte klimaendringer.

Nyhetsredaktøren ringte meg og refererer innholdet i vår samtale i avisen, og jeg sletter innlegget på Facebook fordi jeg ikke har noe å stille opp mot en journalist/nyhetsredaktør i en avis som har monopol i kommunen. Det jeg synes er ekstra ille er at journalisten/nyhetsredaktøren siterer fra stoff i samme FB-side som både han og andre i avisredaksjonen utmerket godt vet jeg ikke sympatiserer med; uttalelser om Hitler, Quisling og jøder?

SAKEN: Stig Hatlo mener ØPs sak om hans deling av artikkel på Facebook er ufin.

SAKEN: Stig Hatlo mener ØPs sak om hans deling av artikkel på Facebook er ufin.


Hva er ØP´s motiv for å gjøre dette? Hvorfor skal det heftes meninger til meg og Frp som dere utmerket godt vet ikke stemmer?Jeg kan forsikre avisen om at jeg ikke er abonnent eller leser av Frihetskampen´s FB-sider. Dette burde dere vite!

Jeg svarte avisen allerede fredag morgen da dette av ØP ble lagt ut på nettet som en av dagens nyheter. Et kort svar fra meg i all hast som leserbrev i fredagsavisen.

Nå har jeg lest tenkt og vurdert og kommet til at jeg synes avisen snarest burde komme med en uforbeholden unnskyldning. ØP`s behandling av saken er ikke i overensstemmelse med den etikken «Vær varsom-Plakaten» pålegger dere. Det burde dere vite!

Jeg tåler det meste, men en uforbeholden unnskyldning synes jeg dere skylder meg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags