Vi trenger å fornye Furumoa!

Av
DEL

LeserbrevJeg er nærmeste nabo til Furumoa og har to barn. De bruker parken lite og jeg er skeptisk til å sende barna bort dit fordi jeg har sett sprøyter i buskene og det er som oftest knust glass på lekeplassen. En gang måtte jeg hjem å hente vaskebøtta fordi noen hadde tisset nedover sklien der borte. Vi har plukket glass og søppel, men det hjelper veldig lite. Det er et lite hyggelig sted å være, til tross for at kommunen har vært flinke til å vedlikeholde lekeapparatene.

Det er noen andre lekeplasser på Torstrand, både på Torstrand torg og nede ved Karistranda, men den på torget egner seg best for de minste barna og den på Karistranda er litt vanskelige å bruke.

Dette prosjektet kommunen nå setter i gang, kommer til å gjøre Furumoa til et paradis for barna! Det bidrar til et bedre oppvekstmiljø, til å øke det fysiske aktivitetsnivået til barna i området og ikke mist bidra stort til det sosiale både for små og store! Det kommer til å syde av liv her! Det kommer til å gjøre mine (og andres) barns oppvekst bedre her på Torstrand!
Dette er et skikkelig løft for hele området!

Dette er et så viktig tiltak at det er forferdelig hvis det blir stoppet fordi noen synes trærne er viktigere og kanskje synes endring er vanskelig og skummelt uansett hva det gjelder. Trærne er fine de, ja, men det er veldig få som må ned, og flere av de må tas uansett. Dette er et lite offer for en fantastisk endring til noe så mye bedre enn det som er der nå.
Dette MÅ gjennomføres!!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags