Hvorfor ikke tvillingvogner i alle butikker?

Av

Caroline Johansen Norum har en utfordring som ikke mange andre har når hun skal handle. Hvordan ha med seg tvillingene Kristian og Elias når hun er ute og handler?

DEL

LeserbrevNår man har tvillinger og skal på butikken er det vel lurt at de har tvillingvogn?

Synes i hvert fall jeg, og det er flere som har tvillinger i Larvik og ellers rundt i Vestfold som sikkert leter etter butikker med tvillingvogn. De eneste butikkene jeg har sett som har det er Rema 1000, og det er bra

Jeg skulle bare ønske at flere butikkjeder hadde tvillingvogn. Da hadde det vært enklere får oss med tvillinger å gå på butikken uten å tenke på å ta ut tvillingvogna fra bilen. Den tar mye større plass i butikken enn en handlevogn.

Har opplevd når jeg bare skal hente noe, eller se på noe i butikker, at folk klager på at «dobbelt-dekker'n» tar stor plass og at de ikke kommer forbi når vogna står ved siden av reolen der jeg ser på noe.

Jeg veit at det ikke er noe krav om at de skal ha tvillingvogn i butikk, men som jeg skrev litt lenger oppe, så hadde det vært enklere for oss med tvillinger eller de med to jevnaldrende barn om de hadde det.

Så jeg spør meg om hvorfor er det ikke flere butikker som har det, og hvorfor folk klager når de ser at det er en tvillingvogn som står der.

Som dere ser på bildet er dette den eneste muligheten når man har tvillinger og butikken ikke har tvillingvogn.

Med tvillinger må man nesten alltid ha med seg noen ekstra som kan ta den ene vogna, og det er ikke sånn det bør være

Det skal være like enkelt for oss med tvillinger som det for alle med ett barn.


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags