Gå til sidens hovedinnhold

3 X 3 Hurra for ansatte i Lardal

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

De ansatte i Lardal kommune har ønska seg inntil 150.000 kroner til et arrangement utpå seinhøsten. Spørsmålet har kommet til kommunestyret, og det er vi som er arbeidsgivere.

En arbeidsgiver bør ha raushet som en av sine kjerneverdier. Det samsvarer med mine verdier, og jeg er rimelig sikker på at det samsvarer med verdiene til kommunestyret.

I arbeidet med sammenslåing av Lardal og Larvik til en kommune fra nyttår, har mange av de ansatte deltatt i forberedelsene og arbeidet for at dette skal bli bra. Samtidig har de utført sine vanlige arbeidsoppgaver med å yte de tjenestene innbyggerne i Lardal skal ha innafor barnehage, skole, helse, tekniske tjenester og alle de andre små og store oppgavene en kommune har.

De har stått på i ei krevende tid da en del av dem ikke er heilt sikre på hvor og med hva de skal jobbe etter nyttår. Den innsatsen skal vi takke dem for!

Samtidig skal dette arrangementet være et såkalt «kick off» eller «spærk i gang» som det heter i Lardal. Et «kick off» for fortsatt innsats i kommunen. Og et «kick off» for fortsatt gode tjenester fra flinke og motiverte medarbeidere.

Jeg er overbevist om at å bruke noen kroner på et sosialt arrangement for ansatte er ei investering som vi vil få igjen mangedobbelt i tida framover!

Det er noe med det å sette pris på folk!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.