Larvik og Mols = sant

Storgata i Stavern.

Storgata i Stavern. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Så har det dessverre likevel skjedd! Molboene har fått konkurranse her i Larvik! Jeg hadde i det lengste håpet at fornuften ville seire, og at man hadde latt Larvik og Stavern få beholde gatenavn som er like i de to byene våre – som Storgaten, Strandpromenaden og Dronningens gate!

Da denne prosessen ble satt i gang, ble det varslet endelig behandling av den i kommunestyremøtet 11. mai. Der glimret saken imidlertid med sitt fravær! Hvorfor?

I stedet ble den nærmest i hemmelighet ferdigbehandlet av en nemnd, fjernt fra det offentlige rom som de direktesendte kommunestyremøtene er. Hvorfor?

Tidligere har jeg forgjeves etterlyst ØPs bidrag med en spørreundersøkelse, som: Bør Larvik og Stavern få beholde sine like gatenavn? Vår eneste avis har imidlertid ikke vist interesse for en slik opplysende undersøkelse – både for våre folkevalgte og befolkningen ellers? Hvorfor?

I påvente av svar på disse spørsmålene – om vi får noen – kan vi trøste oss med at eldreomsorg osv. går lyse tider i møte i kommunen vår. Penger har den jo tydeligvis nok av!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken