Gå til sidens hovedinnhold

Larvik og Mols = sant

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Så har det dessverre likevel skjedd! Molboene har fått konkurranse her i Larvik! Jeg hadde i det lengste håpet at fornuften ville seire, og at man hadde latt Larvik og Stavern få beholde gatenavn som er like i de to byene våre – som Storgaten, Strandpromenaden og Dronningens gate!

Da denne prosessen ble satt i gang, ble det varslet endelig behandling av den i kommunestyremøtet 11. mai. Der glimret saken imidlertid med sitt fravær! Hvorfor?

I stedet ble den nærmest i hemmelighet ferdigbehandlet av en nemnd, fjernt fra det offentlige rom som de direktesendte kommunestyremøtene er. Hvorfor?

Tidligere har jeg forgjeves etterlyst ØPs bidrag med en spørreundersøkelse, som: Bør Larvik og Stavern få beholde sine like gatenavn? Vår eneste avis har imidlertid ikke vist interesse for en slik opplysende undersøkelse – både for våre folkevalgte og befolkningen ellers? Hvorfor?

I påvente av svar på disse spørsmålene – om vi får noen – kan vi trøste oss med at eldreomsorg osv. går lyse tider i møte i kommunen vår. Penger har den jo tydeligvis nok av!

Kommentarer til denne saken