Gå til sidens hovedinnhold

Larvik kommune kjøres i grøfta!

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Hva driver du og dine medsammensvorne på venstresiden i kommunestyret, ordfører Rune Høiseth? Føler dere bare meler deres egen kake, med frihet uten ansvar! Har du noen gang tenkt på ansvaret du har for neste generasjon? Eller er det bare å kjøre på, og stole på at dere blir redda av «Luksusfellen» (Robak) igjen! Har dere ikke lært?

Er Raymond i Oslo ditt forbilde? Eller Jonas Gahr Støre?

Du kunne jo prøvd da, og gjøre noe for de fattige norske i Larvik!

Jeg har heldigvis lært fra barndommen av at man aldri må ta låne over pipa.

Men jeg er jo ikke politiker ... Tar bare ansvar for min og familiens økonomi.

Til slutt vil jeg be deg om å ta en tur bort for å se på forfallet i kommunale boliger, under din «regjeringstid» i Larvik. Er du stolt av hvordan de forholdsvis nye boligene for vanskeligstilte: Lindhjemveien. 2-22, Skolerønningen (aldersboliger), Fritzners vei, sosialboliger eller Tjodalyng Skole! Alt i Tjølling! Dette råtner på rot. Bare for det ikke er vasket og påført et par malingsstrøk. Kan gjerne sende deg bilder, hvis du ikke har tid å se det.

Samtidig bevilges det millioner med lånte penger til å pusse opp Festiviteten og bygge andre viktige bygg. Det er en skam!

En ordfører skal tale folkets, altså innbyggernes, og ikke eliten eller sin egen sak!

Heldigvis er det snart kommunevalg! Da håper jeg inderlig at Larviks befolkning stemmer deg ut!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 09:00.