Til politikerne: Gi oss muligheten til å leve gode liv!

Av
DEL

MeningerDenne høsten er det kommunevalg og vi i Norsk Revmatikerforbund vil stille noen enkle spørsmål til de politiske partiene:

Norsk Revmatikerforbund arbeider for å bedre tilbudet til personer med muskel- og skjelettplager og revmatiske sykdommer. Vi arbeider for å bedre behandlings- og rehabiliteringstilbudet for en pasientgruppe som i stor grad ikke blir friske, men må lære å leve med sykdommen.

For å leve så friske liv som mulig er trening viktig, og vi opplever at den beste treningen er trening i varmtvannsbasseng. Mange av NRF sine lokallag i det ganske land har i en årrekke organisert treningstilbud i varmtvann med instruktør. Det gjør også vi her i Larvik Revmatikerforening. Dette er trening som bidrar til at medlemmene våre kan stå i jobb, delta i hverdagen og familieliv.

Vi får veldig gode tilbakemeldinger på treningstilbudet, men vi ønsker oss en kommune som i større grad tilrettelegger for vårt tilbud. I dag får vi trene litt i kommunens varmtvannsbasseng på Frøy. Vi ønsker å tilby trening flere dager i uka, både på dagtid og på kveldstid slik at vi har tilbud til alle som måtte ønske det.

Så da er vårt spørsmål til de politiske partiene: Hvordan vil dere prioritere vårt gode liv? Vil dere legge til rette og gjøre varmtvannsbassenget tilgjengelig for trening flere dager i uka og på både dagtid og kveldstid?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags