Rådhusets forfall

Av
DEL

MeningerJeg ble litt forundra da jeg leste saken om rådhusets forfall i ØP. Har på følelsen at ordfører Erik Bringedal blir brukt av sin gode venn redaktør Terje Svendsen i lokalavisa ØP til å få fram sitt eget syn på forfallet av kommunale bygg.

Redaktør Svendsen som mener at han selv alltid sitter med fasiten til enhver sak som kommer opp til politisk behandling, og vet sikkert også meget godt at det ikke finnes ledige midler til full renovering av Romberggata 4 pr. i dag.

Svendsen vet selvfølgelig bedre enn alle andre om de store økonomiske utfordringene som bla vår eiendomsavdeling står ovenfor, etter over 8 år med underfinansiering, og et vedlikeholdsetterslep på 3–400 millioner.

Svendsen valgte likevel å sette sin gode venn i denne situasjonen. Til og med ble det gitt inntrykk av at forslaget om et nytt rådhus som innlemmer også Festiviteten skulle være et nytt forslag.

Svendsen vet jo inderlig godt at forslaget er kommet på banen fra undertegnede og andre flere ganger de siste fire åra. Er for øvrig helt ordrett gjengitt i saken. Det som ikke ble referert er at det også for to år siden ble tatt uformell kontakt med eierne av Grandkvartalet, om det kunne være mulig at de også bygde nytt rådhus på Rådhustomta i forbindelse med utbyggingen av Grandkvartalet for å utnytte samhandlingsgevinsten.

De var ikke uvillige til å se på det, men det koka bort fra kommunens side.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags