Det finnes mange slags bedrifter og alle skal med

Rita Kilvær

Rita Kilvær Foto:

Av
DEL

LeserbrevDenne sommeren har jeg vært så heldig å treffe på en rekke damer fra Larvik som har startet egen virksomhet.

Ei selger barneklær og utstyr på nett hjemmefra, ei driver fotbehandling, ei driver et yoga og meditasjonssenter, ei driver nettbutikk med interiør og klær, ei driver gård og utsalg med økologiske grønnsaker og ei driver treningstilbud utenfor kjedene.

Felles for alle er at de har tatt sjansen på å drive egen bedrift istedenfor å være lønnsmottager i en trygg jobb som jeg. Jeg blir så imponert over disse initiativrike og dyktige folka. De trenger vi i byen vår. Det er viktig på så mange måter for Larvik. Vi trenger arbeidsplassene. Vi trenger tjenestene og varene for å være attraktive for nye Larviksborgere. Vi trenger skatteinntektene. Sist men ikke minst trenger vi selve mennesket bak bedriften fordi de som gjør dette også bidrar som kreative og flinke folk i Larviks liv og levnet for øvrig.

Mange er lei av å høre på Høyres mas om å tilrettelegge for næringslivet. Men næringslivet er alle slags bedrifter og alle slags mennesker og de er verdt å tilrettelegge for. Uten et aktivt næringsliv så forsvinner grunnlaget for alle velferdstjenestene og arbeidsplassene til mange av oss. I praksis bærer de som tør å satse den norske velferdsmodellen på sine skuldre. Det skal de ha all takk for og all hjelp til for å lykkes med.

Dette er en av Larvik Høyres viktigste saker. En attraktiv kommune med gode ordninger for folk som driver bedrifter. Det er dette som skaper en kommune som har inntekter nok til å gi innbyggerne en god skole, verdig eldreomsorg, rent vann, kulturopplevelser, hjelp til de som trenger det og alt annet som kommunens oppgaver består av.

Jeg gleder meg til å bidra til dette for Larvik kommune etter høstens valg.

Rita Kilvær
Listekandidat Larvik Høyre


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags