En kompleks sak

HVA SKAL VI VELGE? Skal Larvik realisere byvisjonen, eller skal vi utvikle kystbyen vår? spør Teddy Laula, nr. 21 på Venstres liste til kommunevalget.

HVA SKAL VI VELGE? Skal Larvik realisere byvisjonen, eller skal vi utvikle kystbyen vår? spør Teddy Laula, nr. 21 på Venstres liste til kommunevalget. Foto:

Av
DEL

LeserbrevDen nye jernbanen som skal sette preg på Larvik by er en kompleks sak med fordeler og ulemper på begge sider. Vi må tenke fordeler og hva vi får ut av det, for uavhengig av om vi bestemmer oss så vil det komme en jernbane.

Vil vi være med på å påvirke hvor den skal gå, må vi handle raskt. Blir det riktig med folkeavstemning i dette tilfellet? Det er mange her i Larvik som gjerne vil få sagt sitt i denne jernbanesaken, men vi må også tenke over hvem som faktisk stemmer. På møter Bane NORr inviterer til, finner du mest av politikere og eldre folk, det er de som har flest meninger om saken. Men hvem er det som faktisk kommer til å leve lengst og bruke togbanen mest?

Bane NORr inviterte til et møte på Thor Heyerdahl, jeg tror ikke det kom flere enn 10, inkludert en lærer, og de fra Bane NOR. Her kommer det synsing fra alle sider, og ingen ting blir avgjort fordi denne saken er vanskelig. Skal denne avgørelsen bli tatt, må noen finne på noe kreativt som er så godt som en bra løsning, for om alle skulle ha vært enige i en sak, tror jeg nesten du måtte flytta til en øde øy. Her mener jeg at det kunne vært brukt mer tid til å samle ideer, diskutert, og å komme fram til en løsning som er best for folket. Folket skal ikke bli tatt fra sin rett i å ha en stemme i saken, og får å ha en stemme så må vi finne ut av hvordan stemmen skal bli gitt.

Skal Larvik by få ha en stemme, så må vi samles til en enighet før toget er gått.

Skal Larvik realisere byvisjonen, eller skal vi utvikle kystbyen vår? Uansett hva vi bestemmer oss for som by, vil mange bli preget av dette. Selvfølgelig skal de som bli preget av dette, ha rett til å ha en stemme i denne saken, og få gehør i denne saken.

Teddy Laula

Innbygger

Larvik

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags