Er Larvik populær? Ja

Lykke til spillere, trenere, styret, støttespillere, dugnadsgjeng, sponsorer og alle fans av Larvik, skriver Linda Waal.

Lykke til spillere, trenere, styret, støttespillere, dugnadsgjeng, sponsorer og alle fans av Larvik, skriver Linda Waal. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevEr Larvik populær er spørsmålet? Iallefall for meg, jeg setter meg gladelig i bilen og tar den lange turen fra telemark til Larvik for å se mitt abselutte favorittlag.. Jeg har fulgt Larvik i mange år og opplevd deres fantastiske prestajoner, sett toppspillere komme å gå. Men det som gjør at jeg er så glad i Larvik er deres ydmykhet og tro på å lykkes. Spillere blir ofte i klubben i flere år, og mange velger avslutte sin håndball karriere der. Jeg har ofte undret hvorfor blir spillerne så utrolig glad i Larvik håndballklubb, med det mener jeg spillerens trofasthet og stolthet. Svaret fikk jeg bekreftet i år. Min mann og jeg valgte å bli med Larvik hk på supporter tur til Høørs i Sverige og Viborg i Danmark. Måten vi ble tatt imot av ledelse, støttespilllere og dudnadsgjeng var fantastisk vi var inkludert fra første sekund. For en gjeng, mye latter og hygge og nye vennskap. Da skjønner jeg jo hvorfor spillerne blir i Larvik som har et apparat som jeg mener er unikt, støttespillere som legger sjela si og blør for Larvik. Disse fortjener også at vi virkelig stiller opp for klubben, på samme måte som disse fantastiske unge sultne jentene virkelig har bitti ifra seg i sesongen- SØLV!!! Som jeg sa etter søvkampen, idag smakte sølvet som gull....

Lykke til spillere, trenere, styret, støttespillere, dugnadsgjeng, sponsorer og alle fans av Larvik..

P.S Håper du er med videre Tine Stange, en stor klem fra en ihuga fans.


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags