«Legg Colin Archer i skuffen for «tanken var god» og dropp hele greia»

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I fredagsavisa trykker kommunalsjef Guro Winsvold på den store, røde knappen og varsler krise i HOO. Noe som burde få alarmklokkene til å ringe hos kommunens politikere. Nå er det alvor og på tide å kalle inn artilleriet. Jeg har full forståelse for at Corona krisen vi alle er oppe i nærmest over natta kan ha radert store deler av budsjettet til HOO. Jeg kjenner ikke årets budsjett, men dersom deler av det Per Manvik sier om år med underbudsjettering, er det kanskje greit å se på hvilken stor del av den store kaka som skal til HOO nå og videre framover. Kanskje lurt å lese litt statistikk som sier bl.a. annet det blir flere eldre og de lever lenger. Det er lov å gjøre feil en gang, men vi gjør ikke samme feilen en gang til!

Jeg ser også varaordfører Rune Høiseth skal lose HOO gjennom neste års budsjett med løfte om høyeste prioritet. Da må ansvarlige politikere gå i takt og følge lojalt opp og ta de riktige grepa. Det er nå politikere får en gylden mulighet til å vise. skal vi si «omsorg»? Se med lupe på tjenester som ikke produserer noe. Jeg har tidligere, uten å få svar, tatt opp sammenslåinga med Lardal og eventuelle dobbeltstillinger. Noe å hente her?

På torsdag skrev avisa om Colin Arher «museum» på Tollerodden. På fredag er det krise i HOO. En helt absurd forestilling. Legg Colin Arher i skuffen for «tanken var god» og dropp hele greia. Gjør det samme dersom det er flere slike drømmer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags