Gå til sidens hovedinnhold

Muzak i nettavisa

Artikkelen er over 4 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg er en av dem som vurderer om jeg skal fortsette å betale for ØP. Mest fordi jeg ikke synes avisa leverer god nok kvalitet på journalistikk og lokale nyheter, men nå også fordi jeg får reklamevideoer med full lydstyrke rett i øret mens jeg sitter og sjekker dagens nettaviser. Jeg vet at det er tøffe tider i mediabransjen, men det er ikke lenge siden dere hadde en skrytesak om opplagsøkning.

Jeg føler meg helt trygg på at det ikke skyldes økt bruk av stoff fra de andre avisene i fylket, flere lokkeoverskrifter av type "du vil ikke tro det", saker som bare fører leseren til en video etter den obligatoriske reklamen el.l. Jeg er vant til å sile bort det mest åpenbare ved å ikke klikke på det dere viser fram, men nå kan jeg aldri vite om en lesing innebærer bråkete reklame selv på politiske saker. Da blir det invaderende.

Når vi betaler for bedre betingelser på nettjenester som Spotify, sjakksider el.l. innebærer det å slippe påtrengende reklame i tillegg til bedre tjenester. La de betalende leserne slippe lydsjokket uten å måtte installere reklamesperre selv. Det tjener jo ingen at folk får forstyrret morgenkaffen midt i værmeldingen.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 07:00.