Nå har i alle fall Larvik Ap vist sitt sanne ansikt!

Torstrand: Kjell Øritsland har bodd på Torstrand mesteparten av livet, og stortrives i barndomshjemmet i Revgata. I formannskapet onsdag følte han han seg sviktet av Turid Løsnæs, André Lysnes, Rune Høiseth og de andre i Arbeiderpartiet.

Torstrand: Kjell Øritsland har bodd på Torstrand mesteparten av livet, og stortrives i barndomshjemmet i Revgata. I formannskapet onsdag følte han han seg sviktet av Turid Løsnæs, André Lysnes, Rune Høiseth og de andre i Arbeiderpartiet. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Tidligere var industriområdene på Torstrand og Langestrand arnesteder fra hvor Arbeiderpartiet hentet sine velgere. Den gang var det samhold, folk tok vare på hverandre, hjalp hverandre ,spesielt for de som ikke hadde det så lett.

DEL

LeserbrevDagens lokale  AP-politikere har de mest arrogante holdninger jeg noengang har opplevd her i byen.

Alle problemer ang. støy, trafikk o.l. i forbindelse med etablering av Sikaterminalen - dette vil gjelde noen tusen mennesker - ble ikke nevnt med et eneste ord. Det ble heller ikke mange trøstens ord fra de øvrige partier, men det var jo heller ikke ventet. Bare ett parti talte beboernes sak, nemlig Bedre Larvik ved Erik A. Sørensen.

Det som nå skjer er at Larvik AP er i ferd med å ødelegge Torstrand som bydel med åpne øyne..

Det er jo nå helt tydelig for veldig mange av oss velgere at AP ikke lenger er vårt parti.

Jeg og min familie kommer ved neste kommunevalg til å stemme Bedre Larvik, og jeg anbefaler alle andre Torstrandfolk å gjøre det samme....

De vi  tidligere trodde var med oss, og talte vår sak, er i stedet mot oss. Og da er valget enkelt for meg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags