Hjertesukk

Vår datters barnehagehverdag

Vår datters barnehagehverdag Foto:

Av
DEL

LeserbrevNok en gang trues Varden barnehage av nedleggelse. Nok en gang har vi en usikkerhet rundt våre barns barnehagehverdag. Nok en gang skal andre bestemme noe som vil få store konsekvenser for oss og barna våre. For politikerne handler dette om tall. For oss handler dette om det mest dyrbare i livet; Ungene våre!

I Varden barnehage har vi levert barna våre alle hverdager siden 2011. For oss og ungene våre er Varden barnehage unik. Den ligger i gåavstand til huset vårt, og har et fantastisk uteområde sommer som vinter. Her har ungene våre lært å sykle og her har de lært å klatre høyt til værs i bjørketrær. Her har de blitt mestere i rollelek i alle barnehagens busker og kratt. Her har de akt hundrevis av ganger i barnehagens store akebakke, også i helgene og ferier. Her har de knyttet vennskap for livet. Varden barnehage er en mindre barnehage, hvor barna våre alltid har blitt sett. Varden barnehage har et stabilt og enestående personale som har fulgt ungene våre hele veien. Personalet som vi har blitt så glade i.

Vi ønsker å levere barna våre i Varden barnehage i mange år fremover. Barna er fremtiden! Så la oss satse på barna fremfor å spare penger på dem. Stavern er en fantastisk plass å vokse opp. Bevar barnehagen vår! Slik at Stavern fortsetter å være en attraktiv plass for barnefamilier også fremover.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags