Dette finner jeg meg ikke i, Per Manvik!

FORMANNSKAPET: Erik A. Sørensen er ikke fornøyd med hvordan Per Manvik ordlegger seg.

FORMANNSKAPET: Erik A. Sørensen er ikke fornøyd med hvordan Per Manvik ordlegger seg. Foto:

Av
DEL

Kommentar«Ledelse uten ryggrad» - «ukultur» - «tro på julenissen» - «80% av formannskapet har ikke egne meninger» og «formannskapet godtar overstyring helt blindt», skriver Per Manvik i eposter til - eller med kopi til rådmannen, ledere i Larvik kommune, formannskapet og medlemmer i planutvalget.

Hva Manvik ønsker å oppnå med slike karakteristikker av folkevalgte, samt ledere i kommunen er merkelig, om det da ikke er for å få oppmerksomhet, negativ sådan, i en eller annen form? All PR er god PR? Neppe.

Vi folkevalgte skal være gode eksempler for våre innbyggere som har valgt oss - også i det offentlige ordskiftet. Vi vedtar på vegne av innbyggerne, bevilger midler og jobber i herdig for at vår barn og unge ikke skal oppleve mobbing i oppveksten, som senere i livet. Visjonen er null mobbing.

Manvik mener jeg å ha registrert også å støtte målet om null mobbing, men hans karakteristikker av politiske kolleger såvel som kommunalt ansatte, synes å minne «bølla i gata». De som ikke er bærere av hans meninger og oppfattelse av verden, får sine pass til tider påskrevet så det suser.

Kanskje synes noen få mennesker at Manvik er en «tøffing» som gir blaffen og ytrer karakteristikker på denne måten i det offentlige rom?

At man er uenig om løsning i politiske saker er legitimt, men at man skal møtes med argumenter som «tro på julenissen», «ledelse uten ryggrad» og bli beskyldt for «ikke å ha egne meninger» er ikke greit.

Dette finner jeg meg ikke i, Per Manvik. I fremtiden håper jeg du går langt mer etter ballen og ikke politiske kolleger og ansatte.

 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags