Du bestemmer

Av
DEL

Meninger

Det er ikke bare et parti du skal stemme på ved kommunevalget, men også på hvilke personer som skal sitte i kommunestyret. Vil du være med på å bestemme hvem som blir valgt inn, må du endre på den stemmeseddelen du bruker.

Dessverre har ikke kommunen sendt ut partienes stemmesedler til den enkelte velger på forhånd. Dette hadde styrket lokaldemokratiet og økt interessen for å stemme og for å endre på stemmeseddelen. Nå er det bare enkelte partiers lister som er delt ut.

Endringer på stemmeseddelen kan du gjøre i stemmeavlukket når du skal stemme. Bruk så lang tid du trenger. Ikke la deg stresse av at andre venter. Eller du kan ha med deg en ferdig endret stemmeseddel til valglokalet

Endringene gjør du ved å krysse av for de personene du vil gi en ekstra stemme og ved å skrive navnet på personer som står på et annet partis liste nederst på den stemmeseddelen du bruker.

Partilistene i Larvik er mannsdominerte. Venstre har to dyktige damer på topp. Bruk stemmeretten og bruk muligheten til å endre på listene.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags