MX banen

Av
DEL

MeningerJeg gir min fulle støtte til Tom Sletsjøe i hans frustrasjon over at det ikke skal være mulig å fremskaffe et areal for motorsykkelaktivitet for barn og unge.

Jeg og Frp føler ikke at vi er direkte i skuddlinja for Sletsjøes helt berettige kritikk, men etter utallige forsøk har heller ikke vi lykkes.

Vi har flere ganger i det siste tatt saken opp i formannskapet, og fått tverrpolitisk støtte for å be planavdelingen legge frem arealer som kunne være aktuelle.

Sist saken var oppe lå det tre alternativer på bordet, men ingen var sjekket ut fra planavdelingen, og etter at eierne av de foreslåtte arealer ble kontaktet av Sletsjøe og undertegnede viste det seg at ingen ønska å bidra.

Noe av grunnen til at grunneiere vegrer seg for å låne ut arealer er ikke motstand mot tiltaket som sådan, men heller det faktum at Larvik kommune forlanger reguleringsplan før arealet kan tas i bruk, noe de grunneierne som er blitt kontaktes siden 2003 ikke ønsker -forståelig nok.

Det denne gruppa av barn og unge trenger er et lite areal på 2-3 dekar som de kan leke seg på en gang i blandt, og det bør vi få til uten at kommunen forlanger reguleringsplan, og de slipper å reise til Stokke hvor det er tilrettelagt nettopp for dette forebyggende tiltaket.

Så stå på Tom. Vi skal få det til inne kort tid.

Du og dere har FrPs fulle støtte.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags