Larvik Venstre

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevVENSTRE

-på lag med framtiden.

Hva ville du gjort hvis du fikk bestemme i kommunen?

Vi i Venstre er opptatt av borgerne, og vil føre en god politikk på grunnlag av vår ideologi, og vi tar også folkets meninger i betraktning.

Nøl ikke med å sende en mail til oss, eller med å kontakte oss!

Vi er en politisk organisasjon som har satt preg på Norge som en borgerlig regjering. Gjennom tidene har vi presset og fått fram demokratiske reformer som parlamentarisme, religionsfrihet, juryordning, og allmenn stemmerett. Det at vi er på lag med framtida betyr at vi ser det store politiske bildet både lokalt, og nasjonalt. Vi har alltid fått fram saker vi har ment er viktige fordi vi blant annet ser på statistikk, og gjør grundige vurderinger. For eksempel #metoo, vi i Venstre var ute med saken 2 år før det i det hele tatt ble en sak.

For å ta noe lokalt; Rushtrafikken. Dette er et fenomen pendlere kjenner til, folk som skal på jobb, folk som tar buss til jobb, folk som sykler til jobb, og folk som må gå til skole eller jobb. Hva kan vi som kommune gjøre med det?

Vi i Venstre er et parti som vil gi deg som enkeltperson mer frihet, vi er imot overvåkning over nett, vi er for ytringsfrihet, og vi er et grønt parti som vil det beste for miljøet.

I forhold til andre partier så analyserer vi grundig saker, vi setter overkommelige klimamål som ikke bare blir ønsketenkning, og utifra det så presser vi fram en så god klimapolitikk som kan fullføres i Norge med en god innsats.

Teddy Laula

Følg på: Facebook

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags