Politisk nyttårsforsett

SKRYT: Magdalena Lindtvedt skryter av Larviks politikere.

SKRYT: Magdalena Lindtvedt skryter av Larviks politikere. Foto:

Av
DEL

LeserbrevI 2018 gikk jeg fra å være folkevalgt i Lardal til Larvik. Et spennende år! I 2019 er mitt politiske nyttårsforsett at jeg skal bidra til et godt politisk miljø rundt meg og gjøre det jeg kan for å «give it forward» for å gjøre folk gode. For vi som er politikere skal skape et godt samfunn, det får vi til med at jeg og mine politiske kolleger snakker positivt om og til hverandre, lytter til hverandre og viser hverandre respekt, og det gjør vi så enkelt som å bruke den gylne regel: gjør mot andre slik du vil at de skal gjøre mot deg.

Jeg vil begynne med å fremsnakke de politiske lederne for partiene i kommunestyret, gruppelederne;

Hallstein Bast, V, har en egen egenskap å se en sak ut ifra en filosofisk, ideologisk, men samtidig et praktisk ståsted.

Turid Løsnæs, AP, er flink på å se og løfte fram andre, og inngir respekt som person og politiker.

Tormod Knutsen, MDG, har et stort personlig engasjement, og kjemper utrettelig for det han står for.

Gunnar Eliassen, SV, er et stort menneske, med en stor rettferdighetsfølelse i det han gjør og mener.

Bjarne Steen, H, er en reflektert og målbevisst person med gode resonnement og argumenter.

Per Manvik, FRP, lytter til enkeltmennesket og han tørr å tenke nytt og tenke utenfor boksen

Olaf Holm, KrF, er en sindig person som med sitt rolige vesen og gir en trygghet til mennesker rundt seg.

Olav Nordheim, SP, er en positiv person med et smil om munnen og han er alltid åpen for å gjøre nye ting og møte nye mennesker.

Erik A Sørensen, BL, en uredd person som utrettelig står i, også ubekvemme saker, han er opptatt av.

Jeg vil også gi skryt til ordfører Rune Høiseth, AP. Å klare å være så rolig og rund i kantene når harde sak og personangrep flyr i møterommene, er en fantastisk god egenskap. Å holde seg rolig uansett hvor mye andre legger seg oppi hans avgjørelser, der mange av oss andre hadde oppfattet det som et personangrep. Han klarer rett og slett å skille sak og person konsekvent hele tiden.

Det er utrolig mye mer jeg kunne sagt om andre folkevalgte kolleger i kommunestyret, ledere i næringslivet eller kommunale tjenester, frivillige, ildsjeler i lokalsamfunnene, ungdommer osv., fordi alle er like viktig i samfunnet vårt. Mitt nyttårsforsett i 2019 er derfor å gi flere jeg møter skryt. Komplimenter gjør at vi alle yter litt mer og litt bedre. Et godt ord tar folk to skritt fremover, og en oppmuntring av ideer tar saken et steg fremover mot en god felles løsning. 2019 håper jeg skal bli året vi heier mer på hverandre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags