En realitetsorientering selv Høyre-Løken forstår

- VIRKELIGHETSFJERNT FRA HØYRE: Forfatteren mener Høyre-Løken burde feie for sin egen dør, i stedet for å spre løgn om Ap.

- VIRKELIGHETSFJERNT FRA HØYRE: Forfatteren mener Høyre-Løken burde feie for sin egen dør, i stedet for å spre løgn om Ap. Foto:

Av
DEL

LeserbrevJan Birger Løken, fjerdekandidat for Høyre i Vestfold og Telemark, bruker 600 ord på spalteplass på å spre løgn om LO, Rødt og Arbeiderpartiet.

På tide å komme med en realitetsorientering som selv Løken forstår:

Nei, Arbeiderpartiet oppfordrer selvsagt ikke folk til å stemme Rødt. Arbeiderpartiet oppfordrer folk til å stemme Arbeiderpartiet.

Nei, LO går ikke inn for kommunistisk hegemoni med mål om å undergrave den kapitalistiske frie verden. LO oppfordrer folk til å stemme for mindre privatisering, færre skattekutt til Høyres rike onkler og ingen kutt i velferdstjenester til vanlige folk.

Nei, Rødt er ikke «Norges desidert mest ytterliggående parti på nasjonalt nivå». Det partiet er Fremskrittspartiet. Mannen som stiftet FrP er mest kjent for uttalelser som «ingen stemmerett til negre», «hver nasjon en rase», og «ingen u-hjelp til de sorte».

Denne gjengen har Høyre satt i regjering.

Bra jobba.

Foran hver valgkamp beskylder Høyre Arbeiderpartiet for å drive skitten valgkamp, og å bare snakke om andres politikk.

Kanskje Høyre skal lytte til Høyre?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags