Badevann og bakterieberedskap?

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Hvorfor er Larvik kommune ikke oppdatert?

DEL

LeserbrevI ØP står å lese at det i løpet av siste måneden ikke har vært tatt bakterieprøver av badevannet på Batteristranda.

Hallo? I den varmeste måneden på flere mannsaldre unnlater en dette. Hva er det for slags beredskap?

Attpåtil retter en heller ikke inn testbatteriet på den mest aktuelle mikroben, vibriobakterien. Den hører ikke med i armamentariet blir det forklart.

Merkelig i en tid da oppblomstring av vibriobakterien er høyst aktuell langs Oslofjordens og Sørlandets strender. Da unnlater Larvik kommune å undersøke spesifikt på denne bakterien. Især når mange har blitt syke av infeksjon med den bakterien og komplikasjoner til følge.

Kommuneoverlegen er ikke til stede, hvem er hennes stedfortreder? Jeg vil også tro at en har mulighet for samarbeid med nabokommunen Sandefjord slik at et fravær av medisinsk ekspertise her ikke skal forklare unnlatelsessynden.

Skjerpings Larvik kommune!

Hvor ellers enn på Batteristranda undersøker dere badevannskvaliteten? Som beboer på Rekkevik Brygge og ivrig badeengel er jeg nysgjerrig på hvorvidt det er skummelt å la mitt snart 80 år gamle legeme hensynke i et badevann med en obskur ukjent bakterieflora som i verste fall kan gi seg til å fråtse på en gammel skrott.

Vi gamlinger er mer utsatt sies det og jeg merker jeg klør i ørene etter badet. Klør også i ørene etter en tilfredsstillende forklaring i ØP fra rett og kompetent myndighet!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags