Det tause kor

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevJeg har skummet nett-leserbrevene i ØP. Ved flere aledninger. Mange gode innlegg om lokale saker man skulle forvente utløste kommentarer i fleng! Men selv ikke det lengste gjesp beskriver fraværet av engasjement. Middelaldersk taushet brer seg på trådene. Man skulle tro at allmuen verken kan lese eller skrive. 

En rekke aviser i landet greier å fylle lignende spalter. Men ikke ØP.  Selv om liv står på spill. Som manglende alarmanlegg i institusjoner for omsorg, for eksempel. Nei, gi oss heller et Grandkvartal for spesielt interesserte og verden står ikke til Jul. En forstøtningsmur til besvær. Og sånne ting. Ting...

Årsaker? Tilgang til å ytre seg i nettbaserte medier er stor. Svært mange av oss har plattformer som når frem. Og vet hvordan bruke disse. Altså ikke der det knyter seg. Selv uten en høgskole eller et universitet mysser kommunen av kunnskapsrike og skriveføre. Altså ingen mangler på vett og forstand heller. 

Aha! Du gjettet det! Vi bryr oss heller om andre ting. Eller vi har ikke tid. Fredagspils og kjøpesentre og barnehager og ungemas og Dagsrevyen og Skavlan og fest på lokalet venter på meg. For ikke å snakke om humor på boks; Nytt på nytt. Uansett så gjelder jo ikke saken MEG. Bedre forslag? 

Javel!? La oss høre...


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags