Bevar Varden Barnehage!

BETYR MYE: Vi ønsker å bevare Varden barnehage, fordi den betyr så mye for oss og barna våre. Vi trenger barnehagen vår! skriver Vivian Stalsberg Andersen.

BETYR MYE: Vi ønsker å bevare Varden barnehage, fordi den betyr så mye for oss og barna våre. Vi trenger barnehagen vår! skriver Vivian Stalsberg Andersen. Foto:

Av
DEL

LeserbrevKjære politikere i Larvik!
Det foreslås at Varden barnehage skal legges ned - den fine, trygge barnehagen til barna våre. Den er trygg for barna, men den er samtidig trygg for oss foreldre for vi vet at barna er i fokus, de blir sett, de får utfolde seg, og være sammen med trygge, og gode ansatte hver dag mamma og pappa må være på jobb! For vi må jobbe for å holde Larvik igang, vi er en del av Larvik og Staverns befolkning som hjelper Larvik kommune med å være akkurat det dere vil. Og det føles rimelig urettferdig at dere da skal ta fra oss dette trygge grunnlaget for de som er fremtiden til kommunen! Det er så trist å tenke på at vi kanskje allerede fra 01.08.2020 ikke kan følge barna våre til den grønne lungen midt i Stavern hvis rådmannen og hans menn/kvinner får det som de vil!
Men hvor i alle dager skal dere plassere barna våre ? Det er så vidt jeg har hørt fullt i barnehagene i Stavern. Vi ønsker å bevare Varden barnehage, fordi den betyr så mye for oss og barna våre. Vi trenger barnehagen vår! Bevar Varden barnehage!


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags