Hvem er terroristen?

Av
DEL

LeserbrevDet er ikke rart at Tyrkia misbruker EU-landene. Og det er ikke rart at vi kaller PKK en terrororganisasjon og stakkar Tyrkia forsvarer seg selv mot terrorister. Men er det normalt at vi har dumme politikere i EU, som Erdogan eller Tyrkia kan «leke», med som de gjør i dag?

Historien forteller oss hvor brutale Tyrkia var mot alle andre folkeslag og spesielt det som ble utført mot kurdere, armenere og andre nasjoner i Midtøsten og Øst-Europa.

Her vil jeg snakke og se på det som har skjedd de siste fem eller ti årene. Der kan man oppleve alt mulig rart av nyheter på nett eller via sosiale medier. Da blir det umulig for politikerne å feie fakta under teppet. Det er ikke vanskelig å se at Tyrkia og ett av Natos medlemmer har bombet og okkupert forskjellige deler av Kurdistan flere ganger. Og som et resultat at mange sivile er drept av Tyrkiske fly og med støtten fra Nato. Søk og les, så du får et sjokke av hvor feige politikerne er og hvilke typer personer som styrer. Alle Natos medlemmer har på en eller annen måte blitt med å drepe uskyldige sivile mennesker i Kurdistan. Samtidig ikke glem, søk og les hvor mange sivile som er drept av PKK. Da kommer du å forstå hvem er terroristen.

Det er ikke så vanskelig å finne fasiten på hvem som egentlig er terrorist og hvem som er frihetskjemper. Det er på tide at folk i EU-landene ber sine feige politikere om å stoppe den dobbeltmoralske politikken og være litt ærlige med seg selv og med innbyggerne. Gjennom de årene jeg bodd her i landet, har jeg kjent hvordan Ola Nordmann er og hvorledes han tenker?

Jeg er ikke i tvil om at Ola Nordmann er sterkt imot at Norge blir involvert og blir en del av Tyrkias plan for å utrydde en nasjon, og er sikker på at de fleste aldri har tenkt eller trodd at Norge og Natos medlemmer er like skyldige som Tyrkia. Natos land har blod på hendene etter deres støtte til et Tyrkia som dreper, fengsler eller torturer uskyldige mennesker.

Det er på tide at Vesten våkner opp!

Hikmat Nomat, Nawzad AmediSkriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags