Bruk Stemmeretten din!

VALGLOKALE: Det er ett fett hvor du stemmer på valgdagen så lenge du stemmer i den kommunen du er folkeregistrert. (Arkivfoto)

VALGLOKALE: Det er ett fett hvor du stemmer på valgdagen så lenge du stemmer i den kommunen du er folkeregistrert. (Arkivfoto)

Av
DEL

MeningerDet er få dager igjen til velgerne igjen skal si hvem de vil skal styre Larvik. Bruk stemmeretten din! Larvik står i store utfordringer som de forskjellige partiene har forskjellige løsninger på. Det er ditt valg.

Et kommunevalg er på mange måter mye mer et personvalg enn et partivalg. Ved å velge partiliste og gi tilleggsstemmer kan vi bidra til vårt eget «drømmelag». Det er i tillegg mulig å føre opp kandidater fra andre lister på den lista du velger å bruke. Om du bestemmer deg for et parti, kan du føre opp hvem som helst av de som står på de andre listene før du leverer. Det betyr at du til en viss grad kan sette sammen ditt eget lag med kandidater du har tillit til. Dette er bra for demokratiet, men stiller krav til deg som velger. De du stemmer inn som representanter i kommunestyret må være de du har tro på og tillit til.

Stem gjerne på Høyre!

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags