Lite betryggende av en ordførerkandidat

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevBåde 15. og 22. mars har Larvik Høyres ordførerkandidat, Erik Bringedal, innlegg i ØP der han er sterkt kritisk til at kommunen kjøper iFokusbarnehagene. Saken var unntatt offentlighet, den ble først offentlig da protokollen fra møtet ble lagt ut på nett etter kommunestyremøtet 20. mars.

I hvert fall det første innlegget, kanskje begge, ble skrevet uten at ordførerkandidaten hadde hatt mulighet til å lese saksframlegget. Han var altså uten kunnskap om hvorfor rådmannen foreslo å kjøpe barnehagene.

I innlegget 22. mars retter han kritikk mot fire av Aps folkevalgte som i et innlegg 19. mars forklarer hvorfor det er riktig å utsette behandlingen av barnehagebruksplanen til høsten, noe for øvrig Høyre hadde støttet både i komite og formannskap. Det må understrekes at disse folkevalgte hadde satt seg inn i både barnehagebruksplanen og saken om kjøp av iFokusbarnehagene, i motsetning til Høyres ordførerkandidat som nødvendigvis bare hadde lest den ene.

Det er svært bekymringsfullt at en ordførerkandidat uttaler seg så bastant om hva som er riktig for kommunen uten at han har hatt mulighet til å lese og sette seg inn i saken.


Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags