Denne sommeren går den 22. runden med Kjerringvikfestivalen av stabelen. Arrangementet har over sine to tiår rukket å bli en sommertradisjon for mange.

– Det er veldig hyggelig at det skjer noe nede i Kjerringvik. Bakgrunnen for konserten er at Lars Lillo-Stenberg og familien hadde hytte her ute, og han tilbrakte mye tid her om sommeren da han var yngre. Derfor er det ekstra stas at vi har klart å flette denne sammenhengingen til en fast sommerkonsert, forteller Fred Otto Evensen fra arrangørkomiteen.

Neste lørdag returnerer deLillos nok en gang til Tjølling med flere av sine udødelige, stemningsfulle klassikere på spillelista, og Evensen røper at bandet gleder seg like mye hvert år.

– Det blir helt topp! deLillos-konsert i Kjerringvik siste lørdagen i juli hører sommeren til for mange. Vi har en stor dugnadsgjeng som bringer det hele i havn, noe vi er utrolig takknemlig for, fremhever han.

I fjor var det drøye 600 tilskuere som samlet seg for å se en av Lars Lillo-Stenberg og co. I år håper arrangørene at besøkstallene vil være noenlunde det samme i år, om ikke høyere.

– Været har jo en del å si for hvor mange som tar turen, men vi håper selvfølgelig på noe lignende i år. Prognosen ser bra ut, sier Evensen avslutningsvis.

Dørene åpnes klokken 17:00, og både band og arrangører ønsker alle generasjoner hjertelig velkommen til en familievennlig, intim og akustisk utendørskonsert.